sort of about

am inceput blogul asta in anul de gratie 2005, intr-o seara in care eram singura si deprimata. [da, stiu, surprise surprise]. si motivul pentru care am inceput un blog in loc sa ma duc la shopping ca orice fata normala este ca, well, nu aveam bani nici sa trec strada la momentul respectiv, asa ca singurul lucru pe care mi-am permis sa il cumpar era un domeniu .ro inchiriat cu 3 dolari pe luna de la acum defunctul myx.

s-a numit fabrica de jucarii pentru ca exact de asta simteam nevoie atunci, ceva mic si frumos si vesel – o jucarie – mai multe jucarii care sa imi faca viata mai frumoasa.

sunt cred 3-4 oameni cei care au stiut despre el direct de la mine, inca din primele zile. si dupa aia cumva a crescut ca un copil fara ca eu sa-mi dau seama. pana cand intr-o zi treceam cu mana bandajata pe langa o colega care m-a intrebat ingrijorata – hei, ce-ai patit la mana? – ca sa-si raspunda imediat singura – ah nevermind, am citit pe blog.

despre a fi citit, numai mixed feelings :). pe de o parte scrisul este pentru mine o sursa de oxigen de care am mereu nevoie si la care n-am renuntat complet niciodata, nici atunci cand am disparut de pe internetul imaginar :). pe de alta, desi tot ce e aici sunt lucruri mult mai personale decat 99% din subiectele pe care le discut in conversatiile mele obisnuite din real life, in real life eu sunt surprinzator de timida, atat de timida incat am aflat ca sunt considerata chiar aroganta :))). asa ca ma apuca literalmente groaza si fastaceala maxima cand mi se spune ooo, dar iti citesc blogul, si nu stiu cum sa reactionez.

dar vorba aia internet, if you don’t let your personality shine, de unde sa stie lumea cine esti de fapt.

so, read away, this is all-too-personal stuff, n-are legatura cu viata reala, cu jobul de om serios, ratele la banca, reciclarea, mersul la sala si stilul de viata sanatos, obiectivele de cariera si achievement-urile pe care le vom trece in evaluarea anuala. it’s just random dreaming de care avem cu totii nevoie, cred.