baby steps, baby steps

am citit demult undeva ca une vraie fashionista ia o decizie foarte rationala si foarte bine cantarita atunci cand cumpara o piesa noua de imbracaminte.
pentru ca o garderoba bine pusa la punct este ca un puzzle inteligent, fiecare piesa are un rol, trebuie sa se potriveasca alaturi de multe alte piese, trebuie sa fii foaaarte atenta sa nu te trezesti cu cine stie ce diamant pretios ratacit intr-un morman de gablonzuri, ce naiba faci cu el? n-ai cu ce sa-l asortezi, nu poti sa-l porti, dar nici n-ai cum sa scapi de el, ca-ti place.
esti obligata deci sa incepi sa cumperi alte lucruri cu care sa mearga, si uite cum de la o singura piesa careia nu i-ai acordat atentie ajungi sa-ti arunci toate hainele vechi si sa trebuiasca, pur si simplu, sa-ti iei lucruri noi mai scumpe 🙂
bad, bad fashionista, nu asa se face, mai citeste si tu stylediary :p.
ei bine, eu am o rochie noua, atat de frumoasa incat n-o pot descrie. so lovely, so stylish, so audrey hepburn meets jackie o.
este o rochie exact ca in filme, cere pur si simplu o pereche de cercei cu perle, o seara la teatru si desert cu sampanie.
si o stare de spirit mult mai buna decat ce am eu de asortat acum 🙂
deci vezi, dear internet, cum ma obliga pe mine rochia asta sa schimb atat de multe lucruri?
cred ca a aparut in viata mea fix la momentul oportun 😀