actually, dear boo

m-am razgandit, nu scapi tu asa usor, trebuie sa retii mult mai multe lucruri din ziua de azi, si o sa le scrii de o suta de ori pe tabla cu creta sa-ti intre in capu’ ala sec.
1 – escapismul is bad, very bad, suna foarte poetic, da’ nu e bun, ia infige-ti tu tocurile alea michael kors inapoi in asfalt si mai scuteste-ne de dependente de-astea nocive care te tin suspendata in absolut cu lunile.
totusi, deoarece pana si eu stiu ca viata fara vicii e pustiu, o sa iti permit de-acum incolo doze mici de escapism (ha! ce cuvant frumos) – dar de calitate, you know, ca atunci cand ai evoluat de la milka si kinder bueno (droguri indoielnice) la dark 85%, preferably french (droguri inaltatoare :))).
in acest sens, te rog sa iti eliberezi undeva un sertar. unul singur. stii, ca ala cu rezerva de ciocolata, unul asa mediu, nici prea mare nici prea mic, sa-l umpli cu idei copilaresti, cu gesturi imature, cu emotii de-alea rupte din carti, cu poezie, muzica si vin de chile, cu geometrii stelare inventate, cu fluturi aurii imaginari sau orice alte maruntisuri de-astea semiliterare mai modeleaza remarcabila ta forta de autosugestie (mda, de ce sa nu admitem, asta e adevarata ta super-putere, pacat ca nu e pusa in slujba binelui, ai putea sa opresti un razboi mondial cu ea).
dar atentie cu sertaru’ ala, don’t overdose, nu-l umple pana da pe-afara ca stim cu totii ce se intampla. si nu e corect sa obligi tot timpul pe cineva sa stranga dupa tine, chiar daca stii ca intotdeauna o sa stranga, that’s how love and friendship work.
2 – you truly are as desirable as the perfect steak (adica precum friptura de vita de la simbio :D). daca nu-ti intra in cap de la sine, te voi obliga sa porti un tricou imprimat cu sloganul asta (si in fata si in spate, ca sa nu scape nimanui) in fiiiiecare zi, de dimineata pana seara. da, la birou. (reminder: aseara ti-ai acuzat seful ca te tine special peste program ca sa te impiedice sa te mariti si ca o sa aiba pe constiinta rezerva ta de ovule expirate. chiar crezi ca tricoul ala e cea mai jenanta chestie care ti se poate intampla? :))))))
3 – orice se intampla in grey’s anatomy se poate intampla la fel de bine si in realitate. no doubt about it.